Ronald Niehaus

Ronald Niehaus

maandag, 18 september 2017 12:30

Gymnastiekclub zoekt nieuwe leden

De gymnastiekclub Hollandsche Rading zoekt nieuwe leden (60+). Elke maandag tussen 12h45 en 13h45 worden er, onder toeziend oog van een gediplomeerd gymdocente, oefeningen gedaan om lijf en leden fit te houden. Heeft u interesse? Neem contact op met Lida Vollenbroek via lidaenhans@gmail.com of 06-15259613.

TENNIS VRIJMIBO in Baan 5!

Bij Baan 5 van Tennisvereniging Hollandsche Rading is aanstaande vrijdag, 30 oktober vanaf 17.00 uur een gezellige vrijdagmiddagborrel. Alle leden van de club en hun familie zijn welkom. De bar staat in het teken van het najaar dus een Bockbier ontbreekt uiteraard niet. Ook de menukaart heeft een herfst-thema, met onder meer een pompoensoep. Voor de junioren hebben we hotdogs en warme choco met marshmallows. Ivm inkoop graag je aanwezigheid doorgeven via vrijmibo2015@gmail.com of spreek een van ons even aan.

Jong en oud is welkom. Wie graag een balletje wil slaan kan dit uiteraard doen.

Namens de Tennisvereniging Hollandsche Rading

 

Han, Nicole, Ronald en Hilda

maandag, 16 maart 2015 08:59

IS HET NOU VRIJMIBO OF VRIMIBO....?

vrijmiboNou de discussie is al opgelaaid. Is het nou vrijmibo of vrimibo. Wat ons betreft 'n detail. Wat belangrijker is dat het gezellig wordt en dat er zoveel mogelijk mensen komen.

Om dat te bewerkstelligen hebben we een exclusief contract afgesloten met één van neerlands beste pianisten. Jeroen van Helsdingen komt deze avond muzikaal omlijsten. Jeroen is al geruimte tijd de pianist van the Ob6sions, de huisband van het Jazz- en soulprogramma Mijke's Middag. Dit gaat dus helemaal goedkomen.

Inmiddels is het hele dorp geflyerd en hangen er op diverse plekken grote posters. Om een klein beetje een inschating te kunnen maken over het aantal mensen dat komt bij deze nogmaals het verzoek om dat kenbaar te maken via vrijmibo2015@gmail.com

Het wordt gezellig!!

Aanstaande vrijdagmiddag 27 maart vanaf 17.00 uur in het dorpshuis van Hollandsche Rading voor alle inwoners groot en klein: de vrijdagmiddagborrel. Lekker gezellig borrelen en een hapje eten. Spelletje spelen, wellicht een leuk muziekje. Een babbel en een borrel.

Laat graag weten of je komt via vrijmibo2015@gmail.com of via de facebookpagina van het Dorpshuis.

Hou de huis-aan-huis flyer in de gaten voor meer info.

vrijdag, 02 januari 2015 19:08

De Bosbergschool op RTV Utrecht....?

Stem onze school naar de eerste plaats! Breng zo snel mogelijk je stem uit op onderstaande link om mee te doen:

http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/keuzevandekijker/

Hartelijk dank!

dinsdag, 07 oktober 2014 13:43

TAFELTENNIS EN DARTAVOND

Woensdagavond 8 oktober orgasniseert het dorpshuis in Hollandsche Rading een Tafeltennis- en Dartavond voor de middelbare schooljeugd van Hollandsche Rading. Gewoon gezellig, met een frisje, een lekker muziekje en wat te knagen, Tafeltennissen en Darten. Alle spullen zijn aanwezig. Aanvang 19.30 uur. Eindtijd 22.00 uur.

maandag, 22 september 2014 12:41

Fysiotherapie Hollandsche Rading

Fysiotherapie Hollandsche Rading
 
Fysiotherapie Hollandsche Rading is sinds 1 juni nieuw in Hollandsche Rading
De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Hollandsche Rading zijn allen ook werkzaam bij Fysiotherapie Douma in Hilversum en hebben jarenlange ervaring in de fysiotherapie. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd fysiotherapeut bij de beroepsvereniging KNGF en voldoen aan alle kwaliteitseisen. 
 
Als inwoner van Hollandsche Rading moest u altijd voor uw fysiotherapie naar Hilversum, Loosdrecht of Maartensdijk. Nu kunt u zich ook in uw eigen dorp laten behandelen. 

Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract, zodat u indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, uw behandeling nooit zelf hoeft te betalen.
 
Wanneer?
Op afspraak zijn we dagelijks geopend tijdens werkdagen. 
Tevens zijn wij aanwezig op de maandagavond.
 
Specialisaties
Fysiotherapie
Manuele Therapie
Geriatriefysiotherapie (ook aan huis)
Kaakfysiotherapie
Dry Needling
Medical Taping
Acupunctuur
Klassieke Massage
 
Aanmelden
Aanmelden kan telefonisch en via onze website
 
Contactgegevens:
maandag, 07 juli 2014 10:03

Nederland - Argentinië

Woensdag nog maar een potje voetbal...... 

Nederland versloeg afgelopen zaterdag Costa Rica in de kwartfinales. Het was bloedstollend spannend in het dorpshuis en wederom reuze gezellig. We hebben daarom besloten om woensdag de halve finale tegen Argentinie het dorshuis te openen voor de voetbalfans uit ons dorp om "onze jongens'" in de halve finale wedstrijd tegen Argentinie naar de finale te schreeuwen!!

De wedstrijd begint om 22.00, de deuren zijn om 21.15 open. Jullie zijn van harte welkom!

 

Ja jeetje wat moeten we nu...?!?
Als onze jongens blijven presteren in Brazilië kunnen wij niet achterblijven dus 'doet' het dorpshuis ook de kwartfinale van het Nederlands elftal tijdens het WK voetbal tegen...... Costa Rica of Griekenland.
De wedstrijd begint zaterdag 5 juli om 22.00 uur, we zijn vanaf 21.15 uur open.
Laten we er weer een onvergetelijke avond van maken!!!!!
 
 
woensdag, 25 juni 2014 22:09

Nederland - Mexico in het Dorpshuis

Na al het tennisgeweld van het Bosbergtoernooi is het weer tijd voor.....Voetbal!! 
Zondag 29 juni speelt Nederland in de achtste finale tegen Mexico. We willen die geweldige avond tegen Spanje nog een keer dunnetjes over doen in het Dorpshuis.We hebben het grote scherm, zit- en staanplaatsen, bier, witte wijn en limonade (op=op). Voor de hongerige onder ons: neem zelf wat te knabbelen mee. Geen entree dit keer, wel een donatie-pot om de kosten te dekken. Vanaf 17.15 uur is de zaal open.
Komen jullie ook....?!

Na overleg met de beheerders van het oude dorpshuis is er besloten om wat spullen uit de portocabin te verkopen. Wie heeft er interesse in stoelen, tafels (eventueel met kar), buitentafels etc. Alle items 2,50 per stuk. Bij interesse mail naar dorpshuishr@gmail.com

maandag, 12 mei 2014 13:47

17 mei komt dichterbij....!

Nog een paar dagen en dan is het zover. Inmiddels heeft iedere inwoner van Hollandsche Rading de flyer met daarop de uitnodiging voor de opening van aanstaande zaterdag in de bus gekregen. Het lijkt mooi weer te worden dus de regen van de afgelopen dagen gaat geen roet in het eten gooien.

Denk er aan om de achterkant van de flyer in te vullen en zaterdag mee te nemen. We willen een mailbestand opbouwen zodat we jullie op de hoogte kunnen houden van plannen en evenementen in het Dorpshuis. Onder één van de inzenders verloten we een leuk cadeautje.

We willen zaterdag om 15.00 beginnen met het programma dus kom op tijd!

donderdag, 10 april 2014 10:24

Feestelijke opening Dorpshuis

Het is bijna zover! 14 april as. zal aannemer van den Hengel het nieuwe Dorpshuis overdragen aan de gemeente De Bilt. Daarna zullen de inrichtingspuntjes op de i gezet worden maar het moment dat de gebruikers eindelijk hun activiteiten kunnen gaan starten is aanstaande. Op 1 mei zullen de Samen Koken club en de Bridgceclub Hollandsche Rading het spits afbijten. Bij zo'n mooi nieuw onderkomen hoort natuurlijk een feestelijke, officiële opening. Schrijf het maar vast in jullie agenda: zaterdag 17 mei om 15.00 uur. Word ook lid van onze Facebook pagina, daarop zullen we ook alle informatie gaan zetten. Verdere info volgt....

donderdag, 27 maart 2014 14:20

Pilates in nieuwe dorpshuis

Ook kwam er een vraag van Jeanine van Rhenen van Pilatesschool "Anders Beter" of het mogelijk was om een stukje op www.hollandscherading te plaatsen. Hieronder haar berichtje met speciale aandacht voor haar gratis proefles......

Pilates is een intensieve manier van spierontwikkeling en beheersing door de spieren met weerstand te trainen, zonder het lichaam geweld aan te doen. De oefeningen worden vrijwel allemaal liggend op een mat gedaan. Er wordt gebruik gemaakt van een kleine Pilatesbal voor balans en ondersteuning, een weerstandsring voor kracht en een dynaband voor flexibiliteit en kracht. In een gevorderd stadium als de basisprincipes van Pilates worden beheerst, komt er een grote Pilatesbal (gymbal) bij. Daar wordt ook zittend op gewerkt voor het uitbouwen van balans en kracht.

dinsdag, 18 maart 2014 10:22

Yoga in Hollandsche Rading

Ik ben benaderd door Mirjam de Boer. Mirjam wil yogalessen gaan geven in het nieuwe Dorpshuis. Graag wil ze, door middel van een proefles, peilen of hier interesse voor is. Onderstaand haar berichtje: Je bent van harte welkom bij de Yoga lessen van Mirjam de Boer! Zoek je een rustpunt in de week en wil je beter leren ontspannen?. Dan is yoga zeker iets voor jou. Je voelt je al snel energieker en je lichaam wordt soepeler. Ervaren yogadocente Mirjam de Boer geeft op ongedwongen en plezierige wijze les. Meld je nu aan via mirjamdeboer@me.com voor een gratis proefles yoga (ervaring niet nodig). Meer informatie over yoga: www.soepelengezond.nl

maandag, 17 maart 2014 08:45

Update oplevering nieuwe dorpshuis

Nog 'n kleine 4 weken te gaan totdat de bouw van het nieuwe Dorpshuis opgeleverd wordt. Er moet nog wel het één en ander gebeuren maar de gemeente en de aannemer hebben het volste vertrouwen dat 14 april gehaald wordt. De hoofdactiviteiten van Koningsdag 2014 zullen nog bij de Tennisvereniging plaatsvinden maar de meeste speeltoestellen en springkussens voor de kinderen zullen op het plein bij het dorpshuis worden neergezet. Er wordt nog gekeken of er die dag iets in het nieuwe Dorpshuis georganiseerd wordt.

dinsdag, 04 februari 2014 21:00

Oplevering nieuwe dorpshuis

Het lijkt er op dat er eindelijk een definitieve datum is voor de oplevering van het nieuwe dorpshuis. Donderdag 23 januari was er een bijeenkomst in de bouwkeet van de aannemer waar over meerdere zaken gesproken werd en dan vooral waar nu eigenlijk de vertraging vandaan komt. Één van de oorzaken is dat de aannemer de bouwwerkzaamheden op een lager pitje heeft gezet omdat Stedin pas begin maart kan beginnen met het aansluiten van de nutsvoorzieningen. Dit is natuurlijk een vervelende zaak en de gemeente zal alles op alles zetten om die werkzaamheden naar voren te krijgen. Wel is er besloten om een deadline te stellen. Zoals het er nu naar uit ziet zal de oplevering in de week van maandag 14 april plaatsvinden.

Copyright ©2018 hollandscherading.com - Design by Top 10 Binary Options
f t g m