vrijdag, 06 maart 2015 07:11

Yoga in Hollandsche Rading

Geschreven door 

IMG 0926Welkom in de wereld van rust en harmonie U bent van harte welkom bij de Yoga lessen van Mirjam de Boer. Yoga betekent letterlijk vereniging. Harmonie van lichaam en geest. Yoga verenigt en inspireert. Want wie wil nu niet even weg uit de hectiek van alle dag. Hoe zou het zijn als u weer de rust en nieuwe energie
(terug)vindt? Bij Yogastudio Soepel & Gezond krijgt u de kans om uw ‘batterij’ op te laden.

Yoga verwendagen
Elke maandagavond van 19.30 – 20.45 uur geeft yogadocente Mirjam de Boer yogalessen in het Dorpshuis. Mirjam is al meer dan vijftien jaar yogadocent. Haar lessen staan in het teken van ontspanning én inspanning. Naast fysieke (yoga)oefeningen, besteed ze ook tijd aan het mentaal ontspannen.

Ontspannen door in te spannen
Juist de combinatie van fysieke inspanning en mentale ontspanning maken de lessen van Mirjam de Boer compleet en waardevol. U kunt zonder yoga ervaring zo aansluiten. De oefeningen zijn makkelijk te volgen en thuis ook toepasbaar.

Goede investering in uw gezondheid
De lessen van Mirjam lijken op de yoga die iedereen kent, maar zijn actiever en harmonieuzer. Het verschil is al snel merkbaar. U voelt zich energieker en fitter, uw spieren worden sterker, uw ademhaling beter en u voelt zich meer ontspannen. Als u regelmatig de lessen bijwoont bij Mirjam heeft u een betere nachtrust en een betere beheersing van lichamelijke klachten. Mentaal voelt u zich ook een stuk fitter. Zodoende kunt u beter de ‘hobbels van het leven’ verdragen.

Niet zweverig!
De yoga lessen die u bij Mirjam kunt volgen zijn niet zweverig. De yogalessen worden gegeven met twee voeten aan de grond.


Ervaring is niet noodzakelijk
Geen yoga-ervaring? Dat is geen probleem. Het belangrijkste is dat u zich ontspant door middel van beweging. Waarbij de ervaren yogadocent natuurlijk wel rekening houdt met uw specifieke mogelijkheden. De yogalessen draaien om ontspanning, inspanning en samen plezier maken. Elke bijeenkomst eindigt met lange ontspanning, meditatieve muziek en serene rust.

Eenvoudig aanmelden 
Aanmelden kan heel gemakkelijk. Bel 035 - 622 1575 of stuur een e-mail naar info@soepelengezond.nl
Meer informatie : www.soepelengezond.nl

Vijf ‘ontspannen’ redenen om mee te doen:
1 . De yogalessen zijn goed te volgen op elk yoga niveau;
2 . De sfeer is prettig en ontspannen;
3 . De lessen hebben een goede mix tussen fysieke en mentale ontspanning;
4 . De oefeningen kunt u thuis ook gemakkelijk uitvoeren;
5 . Dé remedie tegen onrust, pijn, slapeloosheid en andere ongemakken.

Log in om reacties te plaatsen
Copyright ©2018 hollandscherading.com - Design by Top 10 Binary Options
f t g m