zondag, 26 februari 2017 13:00

Vrijdagmiddag naar het dorpshuis

Geschreven door 

dorpshuisIn het dorpshuis van Hollandsche Rading worden steeds meer activiteiten georganiseerd. Natuurlijk de tweemaandelijkse dorpsvergaderingen en het

repair café, maar daarnaast ook de wekelijks terugkerende bridge, de yoga en de koffieochtend Leut waar dorpsbewoners van gratis koffie met taart kunnen genieten.

Een groep van 10 vrijwilligers is de laatste weken met elkaar in overleg om te onderzoeken of het mogelijk is op vrijdag, eind van de middag een dorpscafé voor de bewoners van Hollandsche Rading te organiseren. Over allerlei onderwerpen proberen we afspraken te maken: huur van het dorpshuis, openingstijden, bardiensten, assortiment, prijzen en natuurlijk het peilen van de behoefte.

 

Bij de vrijwilligers neemt het enthousiasme over de haalbaarheid toe. Er is met het bestuur van het dorpshuis gesproken worden over een Een organisatie die zich bezighoudt met duurzame voeding heeft gevraagd of het mogelijk is samen te werken. Ook dit wordt onderzocht.

Al met al kunnen we eind maart misschien starten met een hopelijk goed bezocht dorpscafé waar tegen schappelijke prijzen een beperkt assortiment aan drankjes en duurzame hapjes beschikbaar is. We houden u op de hoogte.

Log in om reacties te plaatsen
Copyright ©2018 hollandscherading.com - Design by Top 10 Binary Options
f t g m