zondag, 16 april 2017 09:31

Eindelijk weer boodschappen doen in HR

Geschreven door 

LogoBB2

Vroeger hadden we o.a. supermarkt De Vogel, slager Van der Vaart en drogist Jonker. Maar er zijn al jaren geen winkels meer in Hollandsche Rading. Nu is er de Buurderij: online bv. groenten, vlees en brood bestellen en vrijdag in het dorpshuis ophalen. Je hebt hierover een folder in de bus ontvangen.

De allereerste verkoop van de Buurderij staat online! Wekelijks kun je nu groente, brood, vlees, eieren, jam, thee en delicatessen zoals truffelmayonaise en tapenade bestellen. Onze fruitteler en zuivelboer zijn deze week helaas niet op tijd ingeschreven, maar zullen vanaf de volgende verkoop beschikbaar zijn.

Bestel vóór woensdagavond 19 april online en kom je boodschappen vrijdagavond van 17u - 19u bij de Buurderij in het Dorpshuis ophalen. Alle boeren zijn dan aanwezig om de producten te overhandigen en kennis te maken. Let op: er wordt tijdens de Buurderij niets meer verkocht.

Schrijf je gratis in via de website, en klik daarna op "Verkoop" om naar de webwinkel te gaan. Stuur voor vragen een berichtje via het Boeren & Buren platform, of mail naar buurderijhr@gmail.com.

Folder gemist, klik op Voorzijde Folder en Achterzijde Folder.

Log in om reacties te plaatsen
Copyright ©2018 hollandscherading.com - Design by Top 10 Binary Options
f t g m