donderdag, 21 mei 2015 12:43

Repair Café is jarig

Geschreven door 

Het Repair Café Hollandsche Rading is jarig. We bestaan nu 1 jaar. In de afgelopen periode is gebleken, dat het Repair Café duidelijk in een behoefte voorziet.

Veel vaker dan verwacht, is het  gelukt te repareren wat stuk was. Tot vreugde van de eigenaar, omdat het nogal eens een voorwerp betrof, waar men zeer aan was gehecht

Ook het Repair-team heeft met veel plezier aan de reparatie-klussen gewerkt. Het geeft veel voldoening als het weer is gelukt iemand blij te maken.

Tot nu toe zijn het vooral elektrische apparaten, die ter reparatie worden aangeboden. Daarnaast loopt ook de kleding-reparatie heel goed, met bijna altijd het gewenste resultaat.

Sinds de laatste zitting beschikken we ook over een zeer ervaren koper/zilver-poetser, die duidelijk in een grote behoefte voorziet.

Geleidelijk aan worden zo de activiteiten uitgebreid, evenals het team.

Vanaf 30 mei (het volgende Repair Café), bestaat ook de mogelijkheid reparaties aan huis te doen. Dit natuurlijk alleen als het kapotte voorwerp niet verplaatst kan worden. Aanmelden daarvoor kan tijdens de openingsuren van het Repair Café, waarbij we zullen beoordelen of het direct uitgevoerd kan worden, of dat een afspraak gemaakt moet worden.

Als er niets te repareren valt, bent u toch van harte welkom, al was het maar voor de koffie en de gezelligheid.

Zaterdag 30 mei a.s. zijn we er weer. Van 10 tot 14 uur. In het dorpshuis, aan de Dennenlaan.

Tot dan

 

 

 

Log in om reacties te plaatsen
Copyright ©2018 hollandscherading.com - Design by Top 10 Binary Options
f t g m