dinsdag, 16 september 2014 12:34

Informatieavond Tracébesluit A27/A1

Geschreven door 

Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu, heeft op 4 september het Tracébesluit getekend voor het traject A27/A1: aansluiting Utrecht-Noord – knooppunt Eemnes – aansluiting Bunschoten-Spakenburg. Met dit besluit is vastgesteld hoe dit traject er in de toekomst uit gaat zien. Om de weggebruikers en de omgeving te informeren over de plannen en de werkzaamheden, organiseert Rijkswaterstaat vier informatieavonden in de Regio Utrecht.

Informatieavonden

U bent van harte welkom op:

  • maandag 22 september in Hilversum (Raadhuis, Dudokpark 1)
  • woensdag 24 september in Maartensdijk (Groenhorstcollege, Dierenriem 1)
  • woensdag 1 oktober in De Bilt (Cultureel- en Vergadercentrum HF Witte, Henri Dunantplein 4)
  • donderdag 2 oktober in Baarn (Restaurant Greenfields, Amsterdamsestraatweg 42)

Medewerkers van Rijkswaterstaat zijn op deze locaties vanaf 19.00 tot 21.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden. U kunt zich o.a. laten informeren over het ontwerp van de snelweg, de maatregelen die worden getroffen met betrekking tot luchtkwaliteit, natuur en geluid en de andere projecten in de regio.

Het Tracébesluit in vogelvlucht

De A27 tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes krijgt in beide richtingen één extra rijstrook. Op de rijbaan van de A27 van Utrecht-Noord naar aansluiting Bilthoven komt een spitsstrook (vierde rijstrook). De aansluiting Hilversum wordt veel compacter, waardoor ruimte vrij komt voor natuur en landschap. In knooppunt Eemnes wordt de verbindingsboog van de A27 uit de richting Utrecht naar de A1 richting Amersfoort verbreed van één naar twee rijstroken. Tussen knooppunt Eemnes en de aansluiting Bunschoten-Spakenburg wordt de A1 in beide richtingen uitgebreid van twee naar vier rijstroken.

Meer informatie over het project is te vinden op onze website, of via de gratis informatielijn 0800 – 8002 (7 dagen per week 06.00 – 22.30 uur). Daarnaast kunt u zich aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Log in om reacties te plaatsen
Copyright ©2018 hollandscherading.com - Design by Top 10 Binary Options
f t g m