dinsdag, 16 mei 2017 10:08

Enquête over veiligheid

Geschreven door 

DeBiltDe gemeente De Bilt is bezig met het opstellen van het Integraal Veiligheidsplan voor de jaren 2018-2022. Zij kijkt hierin naar landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen en stemmen dat af met onze veiligheidspartners zoals Openbaar Ministerie, politie en maatschappelijke organisaties.


Daarnaast zijn de meningen van de inwoners van de gemeente De Bilt ook belangrijk. Wij willen de bewoners van Hollandsche Rading betrekken bij het veiligheidsbeleid en hun stem horen. Hiervoor hebben wij een enquête opgesteld.

De vragen in deze enquête gaan over de veiligheidsgevoelens en ervaringen van de inwoners op verschillende gebieden zoals: in het verkeer, in de wijk en tijdens het winkelen.

 

De bewonersgroepen Samen voor HR en Veilig HR adviseren u deze  enquête in te vullen, zodat er een beter beeld ontstaat van wat belangrijk is in ons dorp. De conclusies uit de enquête verwerkt de gemeente in het Integraal Veiligheidsplan 2018-2022. Dit plan staat in het najaar van 2017 op de website van de gemeente De Bilt. De enquête staat vanaf 15 mei tot en met 5 juni op de website van de gemeente De Bilt. Het invullen van de enquête neemt slechts enkele minuten in beslag. De link naar de enquête is te vinden in dit bericht op de website van de gemeente: http://www.debilt.nl/veilig

 

Log in om reacties te plaatsen
Copyright ©2018 hollandscherading.com - Design by Top 10 Binary Options
f t g m