zaterdag, 11 mei 2013 16:59

Bosbergschool bij de laatste 4

Geschreven door 

Ronald-de-MoorDe Bosbergschool behoort tot de 4 basisscholen die in aanmerking komen voor de Samsung Onderwijsinnovatie Aanmoedigingsprijs. Met het projectvoorstel ‘Krachtige lessen met Samsung Chromebook’ heeft de school laten zien, hoe zij met behulp van ICT en sociale media het onderwijs wil vernieuwen. Als het projectvoorstel met de aanmoedigingsprijs wordt bekroond, ontvangt de school € 10.000 aan Samsung apparatuur.Met die gift kan de school het vernieuwende onderwijsproject realiseren.

De Bosbergschool is er op gericht talent te ontdekken, te kweken en te versterken. Digitale vaardigheden zijn daarvoor onontbeerlijk. De leerkrachten willen Samsung Chromebooks en Galaxy Notes inzetten in de klas én daarbuiten. Want dat maakt leren leuker en makkelijker. Ook op afstand. Met behulp van de apparatuur kan de school zijn ambitie waarmaken om ICT en sociale media volledig in het dagelijks onderwijs te integreren.

Nominatie
‘Ik ben verheugd dat ons projectvoorstel is genomineerd, vertelt schooldirecteur Ronald de Moor. ‘De nominatie is voor ons een bevestiging dat wij met onze onderwijsvernieuwing op de goede weg zijn. En nu is het hopen dat wij de Onderwijsinnovatie Aanmoedigingsprijs ook daadwerkelijk winnen, zodat we ons voorstel in de praktijk kunnen brengen. Maar liefst 54 scholen hebben een concreet projectvoorstel ingediend om kans te maken op de Samsung Onderwijsinnovatie Aanmoedigingsprijs. In totaal zijn vier basisscholen genomineerd. Als De Bosbergschool tijdens het Nationaal Congres Onderwijs en Sociale Media op 15 mei in Amsterdam op het podium wordt geroepen, gaat de Samsung Onderwijsinnovatie Aanmoedigingsprijs naar Hollandsche Rading. Het blijft dus nog even spannend’.

Log in om reacties te plaatsen
Copyright ©2018 hollandscherading.com - Design by Top 10 Binary Options
f t g m