zaterdag, 18 mei 2013 17:18

Bosbergschool wint Samsung Onderwijsinnovatie Aanmoedigingsprijs 2013

Geschreven door 

samsungSamsung heeft de Samsung Onderwijsinnovatie Aanmoedigingsprijs 2013 uitgereikt aan de Bosbergschool uit Hollandsche Rading en het Raayland College uit Venray. Beide scholen hadden volgens de jury die 60 inzendingen beoordeelde de beste projecten op het gebied van ICT-inzet voor onderwijsverbetering.

De jury was volgens een persbericht van Samsung unaniem in haar oordeel over de betekenis van de projectinzending ‘Krachtige lessen’, waarmee de Bosbergschool zijn basisonderwijs wil vernieuwen door gebruik van digitale technologieën en sociale media.

In de categorie voortgezet onderwijs won de Venrayse Scholengemeenschap het Raayland College de Aanmoedigingsprijs met het project ‘Digitaal delen maakt het verschil’. Beide scholen ontvingen de Aanmoedigingsprijs ter waarde van 10.000 euro tijdens het Nationaal Congres Onderwijs en Sociale Media in EYE te Amsterdam. De prijzen bestaan uit Samsung apparatuur.


De Aanmoedigingsprijzen zijn onderdeel van het Samsung Onderwijs Innovatieprogramma. Dit programma richt zich op het bevorderen van inventief gebruik van digitale technologieën in het klaslokaal.

Log in om reacties te plaatsen
Copyright ©2018 hollandscherading.com - Design by Top 10 Binary Options
f t g m