Repair Café
Locatie
  • Dennenlaan 57
  • 3739 KM Hollandsche Rading
 Voorzieningen

Repair Café

Weggooien? Mooi niet!

Eens in de twee maanden is er op de laatste zaterdag van de maand Repair Café in het Dorpshuis.
Vanaf 10 uur tot 14 uur is iedereen die iets te repareren heeft weer welkom.
Alles wat stuk is kun je meenemen naar het Repair Café, of het nu je fiets is of een meubelstuk, een huishoudelijk apparaat, speelgoed, kleding of wat dan ook. Samen proberen we het te maken.
Gratis, maar een vrijwillige bijdrage om de gemaakte kosten te dekken, wijzen wij niet af.

Heb je niets te repareren? Dan ben je ook welkom. Gewoon voor de gezelligheid, of om mee te helpen. En wellicht steek je er iets van op. Weggooien kan altijd nog. Eerst kijken of het gemaakt kan worden!

Herstel van kleding en ander textiel

Hoewel de meeste mensen bij Repair Café denken aan het laten repareren van allerlei elektrische en mechanische apparaten, heeft Repair Café Hollandsche Rading ook een specialist in hui op het gebied van textiel: reparaties zowel als vermaken behoren tot haar vakkundige inzet.

‘Specials’ dagen

Ongeregeld houdt het Repair Café dagen waarop speciale voorwerpen kunnen worden gerepareerd of onderhouden. Zo was het op 4 maart 2017 een dag waarop iedereen zijn tuingereedschap kon laten slijpen. Altijd handig om het seizoen in te gaan met goed gereedschap.
Houd voor de data en de onderwerpen de berichtgeving in de gaten.

Computers

Problemen met de computer? Een slecht werkende computer, software-problemen? Kom eens langs bij Repair Café. Geregeld is er een deskundige aanwezig en zo nodig kunnen wij doorverwijzen naar een kundige en ervaren dorpsbewoner.

Bekijk hier de foto’s van Repair Café

Repair Café 24 februari 2018

X