mei, 2019

17mei14:0017:00BiodiversiteitsmarktUw tuin bij-vriendelijk en biodivers maken

Evenement details

Vrijdag 17 mei tussen 14- 17 uur Biodiversiteitsmarkt in Hollandsche Rading bij het Dorpshuis, Dennenlaan 57.

De Werkgroep – Biodiversiteit van Samen voor Hollandsche Rading organiseert op 17 mei een bijzondere verkoop van bijenplanten, kruiden en zaden. Deze verkoop vindt plaats in en rond het Dorpshuis van 14.00 tot 17.00 uur.

We weten allemaal dat het slecht gaat met de bijen, vlinders en insecten. Daar kunnen we zelf iets aan doen door in onze tuinen of bloembakken planten neer te zetten die graag door de bijen en vlinders worden bezocht.

Daarom zijn drie kwekers uit de directe omgeving gevraagd om op 17 mei met hun bijvriendelijke plantencollectie naar het Dorpshuis te komen.

Agneskruiden uit Maartensdijk, de Bijenkans uit Groenekan en Kas&Co uit Loosdrecht bieden u de kans om uit hun grote assortiment prachtige biologische planten en kruiden voor uw tuin te kopen.

De werkgroep hoopt dat iedereen uit de wijde omgeving die hart heeft voor bijen en vlinders op 17 mei naar het Dorpshuis komt om de eigen tuin wat bijvriendelijker te maken met fraaie inheemse bijenplanten en bloeiende kruiden.

Kinderen zijn ook van harte welkom en voor hen worden een aantal leuke activiteiten georganiseerd met uiteraard wat lekkers.

Organisator

Werkgroep Biodiversiteit

Tijd

(Vrijdag) 14:00 - 17:00

Locatie

Dorpshuis

Dennenlaan 57

X