Samen voor Hollandsche Rading
Locatie
Dennenlaan 52
3739 KP Hollandsche Rading
Contact
Thijs en Monique van der Wel
e - mail
 Organisaties

Samen voor Hollandsche Rading

Alle inwoners van Hollandsche Rading maken deel uit van Samen voor Hollandsche Rading. De vereniging heeft tot doel bewoners, organisaties en instellingen binnen de kern Hollandsche Rading bijeen te brengen om samen te zorgen voor een zo aantrekkelijk mogelijke woon- en leefomgeving. Samen voor Hollandsche Rading is actief in het dorp, op het internet en in communicatie met instanties (gemeente, provincie), bedrijven en (non-profit)organisaties die werken aan de ontwikkeling van Hollandsche Rading e.o.

Ledenvergaderingen

Omdat Samen voor Hollandsche Rading een vereniging is, is zij wettelijk verplicht elk jaar een ledenvergadering te houden en jaarverslagen te publiceren.
Hiernaast kunt u de jaarverslagen die zijn gepubliceerd op de site bekijken of als PDF downloaden.

Kamer van Koophandel

Samen voor Hollandsche Rading  is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 61195510.

Download hier de statuten

Actuele berichten uit de categorie “Organisaties”

Informatiemiddag over bestrijding Japanse Duizendknoop

Op woensdag 13 november organiseert Rijkswaterstaat samen met aannemer 3Angle een informatiemiddag over het bestrijden van de Japanse Duizendknoop. Om deze middag bij te wonen kunt u zich tot uiterlijk maandag 11 november 15.00 uur aanmelden bij Birgit de Bruijn van RWS via birgit.de.bruin@rws.nl of telefonisch via 06-11064430 of 06-55236788. De organisatie meldt dat er maar plaats is voor 50 personen.

Lees meer

Verslag dorpsavond 9 oktober 2019

Woensdag 9 oktober 2019 was er een bewonersbijeenkomst van Samen Voor Hollandsche Rading in het Dorpshuis in Hollandsche Rading. In aanwezigheid van gebiedsmakelaar Bas van Hell (gemeente De Bilt) was er aandacht voor verkeersmaatregelingen in het dorp en voor ontwikkelingen m.b.t. het groen in het dorp. Er werd verder gesproken over de gehouden enquête onder de bewoners m.b.t. het resultaat van de verbreding van de A27.

Lees meer
X