MENS De Bilt
Contact
Mirjam Valkenburg
e - mailwebsite
Locatie en contact
Servicecentrum Maartensdijk
Maertensplein 96
3738 GR Maartenskijk
0346 214161
e - mail
 Organisaties

MENS De Bilt

MENS De Bilt is dé organisatie voor maatschappelijke ondersteuning in de gemeente De Bilt. We werken voor alle kernen in gemeente De Bilt, en dus ook voor Hollandsche Rading.
Onze medewerkers en vrijwilligers helpen bij activiteiten, beantwoorden vragen en geven informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, zorg en welzijn.
Alle activiteiten van MENS De Bilt zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk kunnen (blijven) meedoen in de maatschappij en zelf de regie houden over hun leven. We sluiten aan bij mogelijkheden van mensen. MENS De Bilt werkt samen met de gemeente, maatschappelijke organisaties, zorgaanbieders en bedrijven. Maar vooral werken wij samen met de inwoners van de zes kernen van de gemeente De Bilt. Want een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien kan alleen maar bestaan in samenwerking met velen.

Bezoek voor meer informatie, nieuws en het actuele overzicht van diensten en activiteiten onze website.

Servicecentrum De Bilt
Prof. Dr. P.J.W. Debijeweg 1
3731 MA De Bilt
030 7440595
e - mail
Sociaal Team
030 7271557
e - mail
Steunpunt Mantelzorg
030 7271556
e - mail

Actuele berichten uit de categorie “Organisaties”

Informatiemiddag bestrijding Jap. 1000knoop

By Gemeente, Hollandsche Rading ZZZOEMT, Nieuws, Ontwikkelingen, Verbreding A27

Op 13 november organiseerde Rijkswaterstaat (RWS) samen met aannemer 3Angle een informatiemiddag in het dorpshuis van Hollandsche Rading over het bestrijden van de Japanse Duizendknoop. Deze exotische plant hoort niet in onze natuur thuis, maar heeft zich hier wel geworteld. Zo ook langs het talud van de A27 in Hollandsche Rading. In augustus 2019 is Rijkswaterstaat een proefproject gestart langs de A27 en A1 om de Japanse Duizendknoop te bestrijden zodat de traditionele vegetatie weer de ruimte kan krijgen en de biodiversiteit bevorderd wordt.

Lees meer
X