Locatie
Dennenlaan 57
3739 KM Hollandsche Rading
Contact
Ronald Niehaus
e - mailwebsite
 Voorzieningen

Dorpshuis

Het Dorpshuis Hollandsche Rading is er voor alle inwoners van de kern Hollandsche Rading en eventueel andere belangstellenden.
Het Dorpshuis is een ontmoetingsplaats voor jong en oud waar diverse activiteiten kunnen worden gehouden zoals vrijdagborrels, yoga en pilates, maar ook workshops of een kinderdisco. Wilt u zelf een activiteit organiseren in het Dorpshuis? Laat het weten via de e-mail-knop. De beheerders van het dorpshuis nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

De ruimtes

Het Dorpshuis bestaat uit drie ruimtes waarvan er twee apart maar ook gezamenlijk gehuurd kunnen worden.
De grote zaal kan door middel van een scheidingswand worden opgesplitst in een ruimte van 40m2 en een ruimte van 73m2. Verder is er nog een aparte ruimte die nu dienst doet als praktijkruimte.

De voorzieningen

Qua voorzieningen beschikt het gebouw over een compleet uitgeruste keuken, voorzien van een fornuis, oven/magnetron, frituur, pannen, glazen en servies. Er een invalidentoilet aanwezig.
Ook beschikt het Dorpshuis over free WiFi.
In overleg is het mogelijk om de aanwezige audiovisuele apparatuur (beamer plus scherm, geluidsinstallatie en microfoon), verlichting en de podiumdelen te gebruiken tegen een meerprijs.

Vaste gebruikers

Het dorpshuis wordt verhuurd aan een elftal vaste gebruikers. Maar het is ook beschikbaar voor vergaderingen, bijeenkomsten, feesten, babyshower en bijvoorbeeld recepties. Tarieven hiervoor zijn afhankelijk van de dag en de benodigde ruimte. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het dorpshuis.

Online Museum De Bilt opening

Online Museum De Bilt

Op donderdag 30 augustus  van 16.00 uur tot 17.30 uur wordt in de Mathildezaal van het gemeentehuis in De Bilt, de website van het Online Museum De Bilt officieel in gebruik worden genomen in aanwezigheid van burgemeester mr. Sjoerd Potters en wethouder drs. Dolf Smolenaers. Met toelichting van de mogelijkheden van de website voor wie in cultuur en geschiedenis van de gemeente De Bilt geïnteresseerd is.

Lees meer

Bekijk onze foto’s

Een dorpshuis voor elkaar

Opening

Het Dorpshuis van Hollandsche Rading is opgeleverd in april 2014.

Dorpshuis

Bekijk de ruimtes.

Activiteiten

X