Skip to main content
Locatie
Dennenlaan 57
3739 KM Hollandsche Rading
Contact
Vanaf 01-01-2024 is er geen vaste beheerder voor het Dorpshuis.
De gemeente De Bilt zal begin 2024 een oproep doen voor een nieuw bestuur en beheerder voor het Dorpshuis. De huidige huurders hebben in afstemming met de gemeente De Bilt afgesproken zelfstandig gebruik te kunnen blijven maken van het Dorpshuis.
website
 Voorzieningen

Dorpshuis

Het Dorpshuis Hollandsche Rading is er voor alle inwoners van de kern Hollandsche Rading en eventueel andere belangstellenden.
Het Dorpshuis is een ontmoetingsplaats voor jong en oud waar diverse activiteiten kunnen worden gehouden zoals vrijdagborrels, yoga en pilates, maar ook workshops of een kinderdisco. Wilt u zelf een activiteit organiseren in het Dorpshuis? Laat het weten via de e-mail-knop. De beheerders van het dorpshuis nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

De ruimtes

Het Dorpshuis bestaat uit drie ruimtes waarvan er twee apart maar ook gezamenlijk gehuurd kunnen worden.
De grote zaal kan door middel van een scheidingswand worden opgesplitst in een ruimte van 40m2 en een ruimte van 73m2. Verder is er nog een aparte ruimte die nu dienst doet als praktijkruimte.

De voorzieningen

Qua voorzieningen beschikt het gebouw over een compleet uitgeruste keuken, voorzien van een fornuis, oven/magnetron, frituur, pannen, glazen en servies. Er een invalidentoilet aanwezig.
Ook beschikt het Dorpshuis over free WiFi.
In overleg is het mogelijk om de aanwezige audiovisuele apparatuur (beamer plus scherm, geluidsinstallatie en microfoon), verlichting en de podiumdelen te gebruiken tegen een meerprijs.

Vaste gebruikers

Het dorpshuis wordt verhuurd aan een elftal vaste gebruikers. Maar het is ook beschikbaar voor vergaderingen, bijeenkomsten, feesten, babyshower en bijvoorbeeld recepties. Tarieven hiervoor zijn afhankelijk van de dag en de benodigde ruimte. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het dorpshuis.

Actuele berichten uit de categorie “Voorzieningen”

Bekijk onze foto’s

Een dorpshuis voor elkaar

Opening

Het Dorpshuis van Hollandsche Rading is opgeleverd in april 2014.

Dorpshuis

Bekijk de ruimtes.

Activiteiten