Skip to main content
Tennisvereniging Hollandsche Rading
Locatie
  • Charles Weddepohllaan 3
  • 3739 LD Hollandsche Rading
Contact
Charles Bruns, secretaris
035-5771990
e - mailwebsite
 Organisaties

Tennisvereniging Hollandsche Rading

Sportieve prestaties en gezelligheid gaan bij Tennisvereniging Hollandsche Rading hand in hand. Zowel competitiespelers als meer recreatief ingestelde tennissers hebben bij ons volop de ruimte. De vier Smash Court (ARC) banen, alle voorzien van een lichtinstallatie, garanderen optimale speelmogelijkheden. Momenteel hebben wij ruim 200 leden en in de praktijk kan men vrijwel altijd spelen; het park is het gehele jaar open.
Twee gekwalificeerde trainers nemen zowel de jeugd als de senioren onder hun hoede.
Het gezellige clubhuis (‘Baan 5’) is voorzien van omkleedruimten, inclusief douches en toiletten.

Er heerst een prima sfeer op ons park en nieuwe leden hebben tal van mogelijkheden snel in te burgeren. Dit kan onder meer tijdens de toss evenementen en de diverse toernooien en sociale activiteiten.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden om lid te worden van onze vereniging, dan nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen op ons tennispark.

Bekijk onze foto’s

TVHR stratentoernooien

In het weekend van 30 – 31  maart 2019 organiseerde TV Hollandsche Rading een stratentoernooi. Dit ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan. In teamverband wedstrijden speelden stratenteams uit het dorp tegen elkaar waarbij plezier en gezelligheid voorop stonden.

Vanwege het geweldige succes, werd besloten dit evenement een vervolg te geven. In 2020 wordt aldus het tweede stratentoernooi gehouden op 28 en 29 maart.

Actuele berichten uit de categorie “Organisaties”