Tennisvereniging Hollandsche Rading
Locatie
  • Charles Weddepohllaan 3
  • 3739 LD Hollandsche Rading
Contact
Charles Bruns, secretaris
035-5771990
e - mail website
 Organisaties

Tennisvereniging Hollandsche Rading

Sportieve prestaties en gezelligheid gaan bij Tennisvereniging Hollandsche Rading hand in hand. Zowel competitiespelers als meer recreatief ingestelde tennissers hebben bij ons volop de ruimte. De vier Smash Court (ARC) banen, alle voorzien van een lichtinstallatie, garanderen optimale speelmogelijkheden. Momenteel hebben wij ruim 200 leden en in de praktijk kan men vrijwel altijd spelen; het park is het gehele jaar open.
Twee gekwalificeerde trainers nemen zowel de jeugd als de senioren onder hun hoede.
Het gezellige clubhuis (‘Baan 5’) is voorzien van omkleedruimten, inclusief douches en toiletten.

Er heerst een prima sfeer op ons park en nieuwe leden hebben tal van mogelijkheden snel in te burgeren. Dit kan onder meer tijdens de toss evenementen en de diverse toernooien en sociale activiteiten.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden om lid te worden van onze vereniging, dan nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen op ons tennispark.

Bekijk onze foto’s

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan organiseert TV Hollandsche Rading het eerste TVHR STRATENTOERNOOI!

In het weekend van 30 – 31  maart 2019 organiseert TV Hollandsche Rading een stratentoernooi. In teamverband wedstrijden spelen stratenteams uit het dorp tegen elkaar waarbij plezier en gezelligheid voorop staan.
Iedereen speelt zeker drie wedstrijden. De wedstrijdvorm is afhankelijk van de hoeveelheid teams die zich inschrijven. De wedstrijden worden gespeeld op de all-weather banen van TV Hollandsche Rading.

Voorwaarden voor inschrijving:

  • Je kunt inschrijven met een team van 4 personen uit dezelfde straat.
  • Er kunnen meerdere teams per straat inschrijven.
  • Teams kunnen bestaan uit heren, dames of een mix.
  • Zowel senioren- als juniorenteams kunnen inschrijven.
  • Je hoeft geen lid te zijn van TVHR. Iedereen kan dus meedoen!
  • Er is geen inschrijfgeld verschuldigd.
  • Inschrijven kan tot uiterlijk 20 maart 2019 door een opgaaf van jouw team (ludieke naam/straat en individuele teamleden) via E-MAIL

Wil je meer informatie? Bel dan:
Karel Hendriksen (06-53717720) of Charles Bruns (06-54644022)

Actuele berichten uit de categorie “Organisaties”

Informatiemiddag over bestrijding Japanse Duizendknoop

Op woensdag 13 november organiseert Rijkswaterstaat samen met aannemer 3Angle een informatiemiddag over het bestrijden van de Japanse Duizendknoop. Om deze middag bij te wonen kunt u zich tot uiterlijk maandag 11 november 15.00 uur aanmelden bij Birgit de Bruijn van RWS via birgit.de.bruin@rws.nl of telefonisch via 06-11064430 of 06-55236788. De organisatie meldt dat er maar plaats is voor 50 personen.

Lees meer

Verslag dorpsavond 9 oktober 2019

Woensdag 9 oktober 2019 was er een bewonersbijeenkomst van Samen Voor Hollandsche Rading in het Dorpshuis in Hollandsche Rading. In aanwezigheid van gebiedsmakelaar Bas van Hell (gemeente De Bilt) was er aandacht voor verkeersmaatregelingen in het dorp en voor ontwikkelingen m.b.t. het groen in het dorp. Er werd verder gesproken over de gehouden enquête onder de bewoners m.b.t. het resultaat van de verbreding van de A27.

Lees meer
X