Locatie
Dorpshuis Hollandsche Rading
Dennenlaan 57
3739 KM Hollandsche Rading
Tijd
Elke woensdagochtend
van 10.30 u tot 12.00 u
Contact
e - mail
 Voorzieningen

Leut

Elke woensdag bent u van harte welkom om in het dorpshuis een kopje koffie of thee te komen drinken. Dit is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens gratis. Elke week wordt er door één van de vrijwilligers een taart gebakken en deze wordt met smaak opgegeten door onze gasten. Ondertussen kunt u bijpraten met dorpsbewoners, een boek lenen uit de bibliotheek of één van de presentaties bijwonen die eens per maand wordt georganiseerd. Wij vragen alleen een vrijwillige bijdrage van u, zodat wij onze inkopen kunnen doen.

Actuele berichten uit de categorie “Voorzieningen”

Online Museum De Bilt opening

Online Museum De Bilt

Op donderdag 30 augustus  van 16.00 uur tot 17.30 uur wordt in de Mathildezaal van het gemeentehuis in De Bilt, de website van het Online Museum De Bilt officieel in gebruik worden genomen in aanwezigheid van burgemeester mr. Sjoerd Potters en wethouder drs. Dolf Smolenaers. Met toelichting van de mogelijkheden van de website voor wie in cultuur en geschiedenis van de gemeente De Bilt geïnteresseerd is.

Lees meer

Bekijk de foto’s van Leut

Iedere week gezellig en lekker

Leut

Leut is een initiatief van Erik Verhulp en Alice Plantinga van Community Hollandsche Rading. Inmiddels telt dit initiatief een twintigtal vrijwilligers die elke woensdagochtend koffie of thee verzorgen voor onze bezoekers. Eén van de vrijwilligers bakt een heerlijke taart.

We bestaan al weer 2 jaar!

Wat zijn we verrast met dit lieve gebaar.

Taart

Leuters weten het inmiddels: de taart is elke week weer verrassend maar vooral erg lekker!

X