Ga samen met Samen voor Hollandsche Rading voor glasvezel!

Glasvezel in Hollandsche Rading komt nu wel heel dichtbij! Vanaf nu  komt Delta Netwerk langs om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting. Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet.

Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting?  Meld je je aan voor een DELTA of CAIWAY abonnement via Samen voor Hollandsche Rading. Per aanmelding krijgen wij een bijdrage van maar liefst € 50. De inkomsten van deze actie zullen we gebruiken om de lokale verenigingen van Hollandsche Rading sterker te maken.

Direct aanmelden voor glasvezel van DELTA of CAIWAY kan via de buttons elders op deze pagina.

Hoe krijg ik glasvezel in huis?

Zoals gezegd raden we je aan om glasvezel sowieso gratis in huis te laten plaatsen. Wil je dat, dan gaat dit gebeuren:

 • Kijken: Delta Netwerk komt langs om samen met jou te kijken waar bij jou de aansluiting komt. Dit is meestal de meterkast. De afgesproken plaats wordt per email bevestigd.
  Direct zelf een afspraak maken kan op https://www.deltanetwerk.nl/schouw/de-bilt/.
 • Graven: Er wordt gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Voordat Delta Netwerk in jouw straat komt graven, ontvang je een brief. En natuurlijk wordt de straat aan het einde van de dag weer netjes dichtgemaakt.
 • Plaatsen: de aannemer plaatst de glasvezelaansluiting in jouw huis. De FTU (het glasvezelkastje) wordt op de afgesproken plek geplaatst.
 • Abonnement: je hebt nu een glasvezel aansluiting. Het enige dat je nog nodig hebt om hier gebruik van te maken is een abonnement.

Welke abonnementen zijn er?

Via Samen voor Hollandsche Rading heb je in ieder geval de keuze uit de volgende twee aanbieders:

Delta

Bij DELTA kun je maandelijks jouw pakket aanpassen naar jouw wensen. Dus wil je tijdelijk wat sneller internet of juist wat minder zenders, dat kun je zelf eenvoudig en snel regelen!

Wanneer je kiest voor DELTA ontvang je:

 • Installatie tot in de nok: een uitgebreide installatie waarbij alle televisies netjes worden aangesloten en de bekabeling in een kabelgoot netjes weggewerkt kan worden.
  En Wifi? De monteur zorgt dat jij Wifi door het hele huis heen hebt. Wel zo makkelijk én comfortabel!
 • De eerste 3 maanden een flinke korting; zo heb je al 1 Gig (1000 Mbps!) voor maar € 10,00 per maand.
 • De eerste 3 maanden gratis TV pakket; je hebt keuze uit 50+ of 120+ zenders.

Na de eerste drie maanden is DELTA nog steeds een slimme keuze. Kies je bijvoorbeeld 1 Gig met 50+ zenders? Dan betaal je na de eerste drie maanden nog steeds maar € 57,50 per maand (na het 1e jaar € 65,00  per maand).

Neem je mobiel van DELTA erbij? Dan zijn er nog vele extraatjes te krijgen!

Direct aanmelden bij DELTA

Caiway

Bij CAIWAY heb je de keuze uit een aantal superscherpe en complete pakketten.

Wanneer je kiest voor CAIWAY ontvang je:

 • Een scherpe actieprijs voor jouw pakket: de eerste zes maanden betaal je slechts € 9,95
 • 3 slimme Wifi Boosters het eerste jaar helemaal gratis (daarna € 3,- per maand)
 • 12 maanden ESPN Complete voor maar € 5,- per maand.
 • Gratis installatie door een monteur

Zo heb je bijvoorbeeld internet en TV Voordelig (150 Mbps) voor maar € 52,95 per maand na de actieperiode. Slim bekeken!

Direct aanmelden bij CAIWAY

Voordelen van glasvezel

Glasvezel is een draad van glas. Via lichtsignalen kunnen enorme hoeveelheden data worden verstuurd. En een groot voordeel is dat de draad niet gevoelig is voor onweer en andere slechte weersomstandigheden. Hierdoor kent glasvezel een aantal voordelen:

Meer internetsnelheid voor hetzelfde geld

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel en soms zelfs minder geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting, maar heb je een stabielere verbinding met veel meer internetsnelheid (Mbps). Daarnaast krijg je de snelheid geleverd waarvoor je betaalt. Een slimme keuze dus!

Met z’n allen tegelijk online

We doen steeds meer dingen tegelijk online. De één zit te gamen, terwijl de ander bestanden downloadt of films streamt. Met glasvezelinternet kunnen meerdere mensen in het gezin probleemloos online zijn. Glasvezel kan namelijk oneindige hoeveelheden data aan.

Zorgeloos internet met oneindige capaciteit

Met glasvezel krijg je een gegarandeerde internetsnelheid: de snelheid van het abonnement waar je voor kiest. Als de hele straat online is merk je daar niets van, want jouw verbinding is altijd snel en stabiel. We werken met de nieuwste technologie, hierdoor zijn internetsnelheden tot 8 Gpbs mogelijk. Het netwerk is zelfs voorbereid op snelheden tot 25 Gbps in de toekomst.

Even snel up- als downloaden

Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel twintig keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon hetzelfde. Wel zo handig… en snel!

Gamen zonder haperen

Online gamen doe je het beste met glasvezelinternet, want hiermee heb je een superstabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Een haarscherpe en niet haperende tv-verbinding

Dankzij de snelle en stabiele glasvezelverbinding zullen jouw (interactieve) tv-programma’s minder haperen. En wil je een programma terugkijken of netflixen? Ook dat kan zonder gedoe. Met glasvezel.