Skip to main content

Ideeën voor de energietransitie

Dit jaar bestaat BENG! 10 jaar. Er is veel gebeurd in die tijd. De energietransitie is eindelijk op gang gekomen maar het tempo ligt nog erg laag.
In onze eigen gemeente hebben we als coöperatie veel bewoners geadviseerd over verduurzaming en mooie projecten opgezet voor het opwekken van duurzame energie. De energiecrisis heeft vorig jaar de aandacht en daadkracht een grote impuls gegeven, zowel bij woningeigenaars als bedrijven en ook huurders.
Een mooie ontwikkeling. Toch zijn we nog ver verwijderd van ons doel een energieneutrale gemeente De Bilt. Om dat te bereiken hebben we ook jouw denkkracht en samenwerking nodig.

Hoe kan het beter?

Daarom willen we graag met je in gesprek om samen te kijken wat we de komende jaren kunnen doen om dichter bij ons doel te komen. Wat zijn jouw ideeën? Hoe zie jij de toekomst van onze gemeente? Wat zijn jouw zorgen op energiegebied? Wat moet meer en wat moet minder? Hoe activeren we meer mensen?

Inspiratie-avond in Hollandsche Rading

Doe je mee? We nodigen je graag uit voor een gezellige avond in je eigen kern. Samen met jou, andere bewoners en organisaties gaan we dan in gesprek over de toekomst. Samen kunnen we veel bereiken.

WOENSDAG 7 JUNI
DORPSHUIS
19:30 tot 21:30 uur (zaal open: 19:15)

De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Leuk als je aansluit bij een gesprek in je eigen dorp. Meld je aan.