Skip to main content

De gemeente werkt de komende jaren aan de aanleg van de doorfietsroute tussen Utrecht en Hilversum. Dat doet ze samen met gemeentes Utrecht en Hilversum, de provincies Utrecht en Noord-Holland en met u. Uit een eerdere analyse zijn verschillende routes onderzocht voor het traject. Hieruit is gebleken dat de huidige fietsroute in de gemeente De Bilt, op basis van verschillende criteria, de voorkeur heeft.

Voorlopig ontwerp

De volgende mijlpaal in het proces is het toewerken naar een voorlopig ontwerp voor het deel van gemeente De Bilt. De eerste stap hierin is gezet door o.a. de gesprekken die gehouden zijn met belangenverenigingen per kern (Hollandsche Rading, Maartensdijk en Groenekan) aangevuld met de online enquête, een gesprek met de Fietsersbond en (technische) verkenningen door de provincie Utrecht, gemeente De Bilt en ingenieursbureau Iv Groep. Hierin zijn ook de uiteenlopende ontwikkelingen van de afgelopen jaren meegenomen.

Informatieavond

De gemeente nodigt de bewoners uit voor een informatieavond in het gemeentehuis in de Mathildezaal op 14 februari van 19.30 tot 21.00 uur.
Onderwerpen:

  • Waar staan we nu op basis van de opgehaalde informatie.
  • Wat zijn de vervolgstappen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, dan kunt u uw e-mailadres sturen naar rosa.ramondt@provincie-utrecht.nl, zodat u de presentatie en de resultaten van de enquête krijgt toegestuurd.

Informatieavond

datum: 14 februari 2023
tijd: 19:30 – 21:00 uur
locatie: Gemeentehuis, Mathildezaal

Koffie en thee staan vanaf 19:15 klaar.