Skip to main content

Route volgt bestaande fietspaden

De provincie Utrecht werkt samen met de gemeenten Utrecht, De Bilt en Hilversum en de provincie Noord-Holland aan een doorfietsroute tussen Utrecht en Hilversum. De meest directe fietsroute loopt via de Koningin Wilhelminaweg en de Tolakkerweg (N417) door Groenekan, Maartensdijk en Hollandsche Rading. De alternatieven voor deze route zijn goed onderzocht, maar deze route scoorde toch beter.

U kunt de provincie Utrecht helpen bij het onderzoek naar de doorfietsroute door de enquête in te vullen via de button of scan de QR-code. Invullen kan tot en met zondag 18 december 2022.

Meer informatie en vervolg

Op de website van de provincie is meer informatie te vinden over de doorfietsroute. Daar vindt u ook een digitale kaart waarop u vragen kunt stellen, uw wensen kenbaar kunt maken en de voortgang van het project gemakkelijk volgt.

De resultaten van de enquête zijn naar verwachting begin volgend jaar beschikbaar. Deze worden gecommuniceerd via www.iv-groep.nl/doorfietsroute. Het voorstel voor de inrichting van de fietsroute, presenteert de provincie tijdens een inloopbijeenkomst. Meer informatie hierover volgt.

Ga naar de enquête

of scan de QR-code