Skip to main content

Abonnementen via dorpsverenigingen

Op 7 december organiseert Samen voor Hollandsche Rading samen met Delta een inloopavond over de aanleg van glasvezel. Er is informatie over abonnementen die kunnen worden afgesloten voor internet, televisie en telefoon.
Een abonnement afsluiten voor DELTA Glasvezel via Samen voor Hollandsche Rading is ook voor de verenigingen in Hollandsche Rading voordelig. Want als u zich aanmeldt, krijgen wij als verenigingen namelijk een mooie bijdrage!

€ 50 voor verenigingen én € 25 voor jou?
Meld je dan aan via Samen voor Hollandsche Rading.

Wanneer u zich aanmeldt voor Caiway of DELTA via onze vereniging dan profiteer u zelf van extra voordeel. U krijgt namelijk € 25 retour! Wij als verenigingen krijgen per aanmelding € 50 van Caiway en DELTA. De inkomsten van deze actie worden ingezet om de verenigingen in Hollandsche Rading sterker te malen; daar profiteren we dus allemaal van!

Heeft u nog geen keuze gemaakt? Of nog vragen?

DELTA Netwerk organiseert hiervoor een speciale inloopavond.

Er zijn specialisten van DELTA aanwezig om jouw vragen te beantwoorden, je te voorzien van advies en natuurlijk om je te helpen bij de aanmelding. Zodat u voortaan razendsnel en stabiel glasvezel internet hebt voor een hele scherpe prijs.

Dus kom geheel vrijblijvend langs!

  • Datum: woensdag 7 december
  • Tijdstip: 18:30 – 21:00 (inloop, kom dus langs wanneer het jou uitkomt)
  • Locatie: dorpshuis Hollandsche Rading, Dennenlaan 57

Natuurlijk zorgen we voor een kopje koffie en thee of iets anders. Dus hopelijk zien we u op 7 december.

Direct aanmelden: klik hier

woensdag 7 december 2022
18:30 – 21:00 (inloop)
Dorpshuis, Dennenlaan 57