Skip to main content

Doe mee met de flitspeiling.

De gemeente De Bilt is benieuwd wat u vindt van de 2e Maand van de Leefomgeving. Ze vraagt de inwoners om hun mening in een enquête. Uw mening over het participatietraject is heel belangrijk. De gemeente wil graag voor een volgende keer leren van uw ervaringen. Daarom wordt wat tijd van u gevraagd om de vragen in een flitspeiling te beantwoorden.

 In april/mei 2022 vroeg de gemeente u op verschillende manieren mee te denken over de gewenste toekomstige ontwikkeling van de gemeente De Bilt aan de hand van vier vergezichten. Het doel van deze ‘2e Maand van de Leefomgeving’ was om bij inwoners, ondernemers, (maatschappelijke) organisaties en andere partijen voorkeuren op te halen ten aanzien van de gewenste ontwikkeling van de leefomgeving.

Inmiddels is deze 2e Maand van de Leefomgeving zo goed als afgerond en wil de gemeente de opzet evalueren. Via een flitspeiling wordt u daarom een aantal vragen voorgelegd. De resultaten worden gebruikt om het participatieproces tijdens de 3e Maand van de Leefomgeving in het voorjaar 2023 beter in te richten. De conclusies van de evaluatie wordt met u gedeeld via de website DoemeeDeBilt.nl.

Vul hier de flitspeiling in

De flitspeiling is tot 1 juni in te vullen.

X